Mgr. Jan Strejček
hygienický konzultant, auditor
Jan Strejček pracuje v oboru potravinářství a stravování již 10 let. Zaměřuje se především na nezávislé poradenské a konzultační činnosti pro zajištění správné výrobní a hygienické praxi v různých odvětvích výroby potravin a stravování. Specializuje se na systémy kritických a kontrolních bodů (H.A.C.C.P.), sanitaci, systémy preventivního boje proti škůdcům (DDD), audity a další činnosti spojené s hygienou potravin. Pracovní zkušenosti získal v národních i nadnárodních společnostech (mlékárenský průmysl, maso zpracující průmysl, stravování), kde zastával pozice středního managementu. Od roku 2016 pracuje jako nezávislý konzultant, poradce a auditor. Pohled na hygienu potravin a zajištění řádné hygienické praxe získal především díky absolvování Veterinární a farmaceutické univerzity Brno v oboru Kvalita a bezpečnost potravin. Trvale se snaží získávat zkušenosti a informace a zároveň si zvýšit i kvalifikaci pomocí absolvování odborných kurzů (např. Interní auditor BRC, IFS, Kurz pro poradce IFS apod.). Zároveň přednáší na Veterinární a farmaceutické univerzitě Brno, kde současně studuje postgraduální studijní program.
Kurzy lektora
Lektor aktuálně nemá vypsaný žádný kurz
Spolupracujeme


