Mgr. Jan Strejček

hygienický konzultant, auditor

Jan Strejček pracuje v oboru potravinářství a stravování již 10 let. Zaměřuje se především na nezávislé poradenské a konzultační činnosti pro zajištění správné výrobní a hygienické praxi v různých odvětvích výroby potravin a stravování. Specializuje se na systémy kritických a kontrolních bodů (H.A.C.C.P.), sanitaci, systémy preventivního boje proti škůdcům (DDD), audity a další činnosti spojené s hygienou potravin. Pracovní zkušenosti získal v národních i nadnárodních společnostech (mlékárenský průmysl, maso zpracující průmysl, stravování), kde zastával pozice středního managementu. Od roku 2016 pracuje jako nezávislý konzultant, poradce a auditor. Pohled na hygienu potravin a zajištění řádné hygienické praxe získal především díky absolvování Veterinární a farmaceutické univerzity Brno v oboru Kvalita a bezpečnost potravin. Trvale se snaží získávat zkušenosti a informace a zároveň si zvýšit i kvalifikaci pomocí absolvování odborných kurzů (např. Interní auditor BRC, IFS, Kurz pro poradce IFS apod.). Zároveň přednáší na Veterinární a farmaceutické univerzitě Brno, kde současně studuje postgraduální studijní program.

Mgr. Jan Strejček

Přejete si kurz na míru od lektora?

Poptat kurz

Kurzy lektora

Lektor aktuálně nemá vypsaný žádný kurz

Spolupracujeme

International Education Society Wolters Kluwer PKF APOGEO