Ing. Lucie Janotová Ph.D.

lektorka a poradkyně

Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR. Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru Technologie potravin na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. K prohloubení svých znalostí absolvovala řadu odborných kurzů a seminářů. Působila v poradenské společnosti, kde se zabývala legislativou, značením potravin a činnostmi souvisejícími s preventivními systémy bezpečnosti potravin. Nemalé zkušenosti má také s prováděním auditů systémů kvality a bezpečnosti potravin. Na toto téma je vyhledávanou odbornou lektorkou, v přednáškové činnosti spolupracuje s různými vzdělávacími agenturami. V současné době se věnuje problematice bezpečnosti potravin jak v potravinářských firmách, tak ve stravovacích provozech. Je autorkou desítek odborných článků, publikací, odborných příruček, autorka publikace „Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech“ a elektronických kurzů na téma „Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů“. V současné době vládních opatření proti pandemii COVIDu pořádá kurzy ve formě on-line na téma Odpady ve stravovacích provozech, Řízení alergenů ve stravovacích provozech nebo Systém HACCP ve stravovacích provozech, s poukazem na dopady hygienických opatření v souvislosti s výskytem koronaviru s běžnými standardy a zavedenou praxí. Členka externího lektorského týmu 1. VOX a.s.

Přejete si kurz na míru od lektora?

Poptat kurz

Kurzy lektora

Spolupracujeme

Konkurzní noviny Nicom International Education Society Incomaker Kooperativa Apogeo