Dr. Ing. Leona Petrová

lektorka a konzultantka – oblast výroby potravin a obalových materiálů v kontaktu s potravinami, standardy bezpečnosti potravin, obalů a logistiky, potravinářská legislativa

Absolventka VŠCHT Praha, Fakulty potravinářské a biochemické technologie, obor Kvasná chemie a bioinženýrství (Ing.) a obor Biotechnologie (Dr.).
Mezi její další odborné vzdělání patří: Auditor Bezpečnosti potravin (A-BP); BRC školení v Londýně: obalové materiály, potraviny, alergeny, auditní dovednosti; školení v Berlíně: potraviny a logistika (IFS standardy); školení v Kodani: Food Safety- ISO 22000 a další.
Dr. Ing. Leona Petrová pracovala na pozicích vývojového inženýra, ředitelky kvality, auditora dodavatelů surovin a obalů a interního auditora v českých i mezinárodních potravinářských firmách. Je auditorkou a lektorkou České společnosti pro jakost, lektorkou VŠCHT, členkou Legislativního výboru Potravinářské komory ČR, členkou Společnosti pro výživu.
Od roku 2011 je OSVČ se zaměřením na konzultace, poradenství, školení a audity, oblast působení: potravinářský průmysl a výroba obalových materiálů, standardy bezpečnosti potravin a obalů (HACCP, BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000), legislativa ČR a EU pro výrobce potravin a kontaktních materiálů s potravinami.

Dr. Ing. Leona Petrová

Přejete si kurz na míru od lektora?

Poptat kurz

Kurzy lektora

Spolupracujeme

Konkurzní noviny Nicom International Education Society Incomaker Kooperativa Apogeo