Ing. Lucie Janotová Ph.D.

lektorka a poradkyně

Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru Technologie potravin na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. K prohloubení svých znalostí absolvovala řadu odborných kurzů a seminářů. Působila v poradenské společnosti, kde se zabývala legislativou, značením potravin a činnostmi souvisejícími s preventivními systémy bezpečnosti potravin. Nemalé zkušenosti má i s prováděním auditů systémů kvality a bezpečnosti potravin, s lektorskou a přednáškovou činností. V současné době se věnuje problematice bezpečnosti potravin jak v potravinářských firmách, tak ve stravovacích provozech. Své odborné znalosti zúročuje také při psaní odborných článků a další publikační činnosti.

Přejete si kurz na míru od lektora?

Poptat kurz

Kurzy lektora

29. 11. 2021

Praha

6 hod

2 290 Kč

cena bez DPH

Spolupracujeme

Konkurzní noviny Nicom International Education Society Incomaker Kooperativa Apogeo