Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

lektorka a poradkyně

Je předsedkyní Asociace společného stravování ČR. Problematice bezpečnosti potravin se začala věnovat v roce 2004 v rámci doktorského studia oboru Technologie potravin na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze. K prohloubení svých znalostí absolvovala řadu odborných kurzů a seminářů. Působila v poradenské společnosti, kde se zabývala legislativou, značením potravin a činnostmi souvisejícími s preventivními systémy bezpečnosti potravin. Nemalé zkušenosti má také s prováděním auditů systémů kvality a bezpečnosti potravin. Na toto téma je vyhledávanou odbornou lektorkou, v přednáškové činnosti spolupracuje s různými vzdělávacími agenturami. V současné době se věnuje problematice bezpečnosti potravin jak v potravinářských firmách, tak ve stravovacích provozech. Je autorkou desítek odborných článků, publikací, odborných příruček, autorka publikace „Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech“ a elektronických kurzů na téma „Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů“. V současné době vládních opatření proti pandemii COVIDu pořádá kurzy ve formě on-line na téma Odpady ve stravovacích provozech, Řízení alergenů ve stravovacích provozech nebo Systém HACCP ve stravovacích provozech, s poukazem na dopady hygienických opatření v souvislosti s výskytem koronaviru s běžnými standardy a zavedenou praxí. Členka externího lektorského týmu 1. VOX a.s.

Přejete si kurz na míru od lektora?

Poptat kurz

Kurzy lektora

Lektor aktuálně nemá vypsaný žádný kurz

Spolupracujeme

International Education Society Wolters Kluwer PKF APOGEO